Бойовики підключили до обстрілів танки та важкі міномети – штаб АТО

Читать на русском
Російсько-окупаційні сили з початку доби використовували при обстрілах українських позицій танки та важкі міномети.
фото: ТСН

З початку доби, 27 вересня, бойовики сім раз обстріляли позиції українських захисників на Донбасі, в тому числі з танка та важких мінометів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Загалом від початку доби незаконні збройні формування 7 разів порушили перемир’я. Внаслідок бойових дій втрат серед українських захисників немає», – розповіли в штабі.

У штабі зазначили, що з ночі бойовики активно використовували в обстрілах зброю калібром понад 100 мм.

На донецькому напрямку вночі бойовики протягом двох годин двічі обстріляли наші позиції біля Авдіївки, а на підступах до міста противник випустив 10 мін зі 120-мм міномета та 13 – із міномета калібру 82 мм. Крім того, позиції українських військових у промзоні Авдіївки обстрілювали з гранатометів.

Карта АТО: ситуація на сході України на 27 вересняСитуація на сході країни станом на 00:00 27 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Також зі 120-мм мінометів проросійські бойовики обстріляли позиції сил АТО біля Пісків, а обстріли зі стрілецької зброї фіксувалися біля Кам'янки.

На приморському напрямку бойовики з 82-мм мінометів обстріляли наші позиції в околицях Талаківки, а з гранатометів обстріляли укріплення біля Гнутового. Опорники української армії поблизу Мар'їнки опинилися під вогнем противника з великокаліберних кулеметів.

На луганському напрямку з початку доби було тихо.

Нагадаємо, за 26 вересня противник здійснив 15 обстрілів наших позицій, один військовий отримав поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: