Карта АТО: ситуація на сході України на 27 вересня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 27 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир’я. Під час 12 обстрілів бійці АТО симетрично відповідали ворогу. У результаті бойових дій один український захисник отримав поранення.

Напрямки:

На Донецькому напрямку бойовики тричі били по околицях Авдіївки з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Українські захисники вогнем у відповідь жорстко припиняли активність ворога. У результаті цього протистояння, близько 18 години, отримав поранення один військовослужбовець. Зараз постраждалий перебуває у військово-медичному лікувальному закладі, стан його здоров’я задовільний. Крім того, наприкінці доби під гранатометними обстрілами опинились наші укріплення біля Кам’янки та шахти Бутівка.

На Приморському напрямку противник також застосовував гранатомети на підступах до Мар’їнки, великокаліберні кулемети біля Широкиного, а з озброєння БМП бив у районі Гнутового.

На Луганському напрямку проросійські найманці двічі зі стрілецької зброї відкривали вогонь неподалік Кримського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: