У поліції повідомили про затримання трьох осіб біля Калинівки

Читать на русском
В одному з населених пунктів поблизу Калинівки 27 вересня поліція затримала трьох людей, яких підозрюють у причетності до мародерства.

В одному з населених пунктів поблизу Калинівки 27 вересня поліція затримала трьох осіб, яких підозрюють у причетності до мародерства.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич, передає «Слово і Діло».

Вибухи в Калинівці: ворог намацав слабке місцеЖурналіст Денис Попович відстежив, як розгорталася ситуація в Калинівці, та проаналізував можливі причини й наслідки вибухів.

«Сьогодні (27 вересня – ред.) в одному з населених пунктів затримано трьох осіб, у них були якісь речі, алкогольні напої. Ми встановлюємо, чиї це речі, чи причетні вони до викрадення майна», – сказав він.

Відповідаючи на запитання про те, чи буде в Калинівці запроваджена комендантська година, Фацевич відповів, що поки такої потреби немає.

«Поки не буде жодної комендантської години, поліція та військовослужбовці працюватимуть у штатному режимі, в посиленому варіанті несення служби. Хіба що десь буде рекомендовано менше перебувати на вулиці», – додав Фацевич.

Нагадаємо, через події в Калинівці у військових частинах ЗСУ був запроваджений посилений режим охорони.

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав суму, необхідну для ліквідації наслідків надзвичайного стану в Калинівці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: