Пожежа в Калинівці: у військових частинах запровадили посилений режим охорони

Читать на русском
Через масштабну пожежу, яка спалахнула на військовому складі в Калинівці Вінницької області, в Сухопутних військах ЗСУ повідомили, що на територіях військових частин запрвадили посилений режим охорони.

Через масштабну пожежу, яка спалахнула на військовому складі в Калинівці Вінницької області, в Сухопутних військах ЗСУ повідомили, що на територіях військових частин запровадили посилений режим охорони.

Про це йдеться в повідомленні командування, оприлюдненому в Facebook 27 вересня, повідомляє «Слово і Діло».

Вибухи в Калинівці: ворог намацав слабке місцеЖурналіст Денис Попович відстежив, як розгорталася ситуація в Калинівці, та проаналізував можливі причини й наслідки вибухів.

При цьому підкреслюється, що особовий склад, який залучається до несення служби в добовому наряді та варті, згідно з Військовим статутом, має право застосовувати проти порушників зброю.

«Командування Сухопутних військ ЗСУ нагадує, що будь-яке несанкціоноване проникнення на територію об'єктів військових частин Сухопутних військ ЗСУ тягне за собою відповідальність згідно із законодавством України. Звертаємося до громадян із проханням повідомляти до правоохоронних органів про підозрілих осіб поруч із військовими об'єктами або в місцях розташування військ», – відзначили в ЗСУ.

Нагадаємо, в Генштабі назвали число складів, які не постраждали від вибухів у Калинівці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: