Вибух на кордоні Грузії та РФ: грузинська поліція розповіла подробиці індиценту

Читать на русском
Вибух прогримів на кордоні Грузії з Росією, в напрямку Дагестану, в результаті чого загинула одна людина, а двоє постраждали.

Один співробітник Прикордонної поліції МВС Грузії загинув, ще двоє постраждали в результаті вибуху на кордоні Грузії з Дагестаном.

Про вибух заявили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ Грузії, повідомляє видання «Новини-Грузія», передає «Слово і Діло».

У МВС назвали причину вибуху авто на БессарабціВ результаті вибуху загинув громадянин Грузії Тимур Махаурі; за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Постраждалі прикордонники були доправлені до Опікового центру університетської клініки імені Хечінашвілі. Наразі їхній стан критичний.

Зазначається, що прикордонники віком 44 та 26 років перебувають у реанімації. У них пошкоджені дихальні шляхи й спостерігається опіковий шок.

За попередньою інформацією, причиною вибуху стало займання газового балона.

Згідно з повідомленням, наразі порушена кримінальна справа за статтею «Завдання менш тяжкої або тяжкої шкоди здоров'ю з необережності», що карається штрафом або виправними роботами терміном до двох років.

Раніше повідомлялося, що 24 вересня в Харкові мешканець багатоповерхового будинку підірвав себе за допомогою гранати.

Нагадаємо, вчора, 25 вересня, у Білій Церкві сталася масштабна пожежа на виробництві в одному з приміщень фармакологічної компанії «Біофарма».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: