Стало відомо, коли суд розгляне справу Пасішника

Читать на русском
Солом'янський суд призначив розгляд обвинувального акта проти колишнього заступника голови правління Нафтогазу УкраїниуАндрія Пасішника на 12 жовтня на 16:30.

Солом'янський суд призначив розгляд обвинувального акту проти колишнього заступника голови правління «Нафтогазу України» Андрія Пасішника на 12 жовтня на 16:30.

Про це повідомляє кореспондент «Цензор.НЕТ» із зали суду, передає «Слово і Діло».

Як відомо, підготовче засідання в справі про тиск на екс-міністра Айвараса Абромавичуса з боку Пасішника не могло розпочатися півтора року.

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України
Ситник обіцяє, що справу Пасішника найближчим часом буде передано до судуСказано 20 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Солом'янський суд неодноразово повертав САП обвинувальний акт на Пасішника. Але Апеляційний суд не знайшов порушень в обвинувальному акті й повернув справу до Солом'янського суду. Справу розглядає суддя Ада Педенко.

Пасішник звинувачується в тиску на екс-міністра економіки Айвараса Абромавичуса. Було оприлюднене листування, в якому Пасішник переконував Абромавичуса призначити його заступником міністра нібито за згодою оточення президента, зокрема нардепа від БПП Ігоря Кононенка.

Раніше повідомлялося, що Абромавичус увійшов до складу ради директорів Союзу українських підприємців як незалежного директора.

Також відзначимо, що незважаючи на судовий процес, обвинувачений у незаконному впливі Пасішник у серпні полетів на Канари.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: