У штабі розповіли, як пройшов день у зоні АТО

Читать на русском
З початку доби 26 вересня до 18:00 у районі проведення АТО на сході України незаконні збройні формування тричі обстрілювали українські позиції.

Із початку доби 26 вересня до 18:00 у районі проведення АТО на сході України незаконні збройні формування тричі обстрілювали українські позиції.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 26 вересняСитуація на сході країни станом на 00:00 26 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Так, на донецькому напрямку бойовики вранці відкривали вогонь з протитанкового гранатомета по українським укріплень поблизу шахти Бутівка. А близько 15:00 ворог майже годину бив з гранатомета і стрілецької зброї по нашим захисникам на підступах до Авдіївки», - йдеться в повідомленні.

На приморському напрямку, згідно із заявою штабу, бойовики застосовували озброєння БМП, кілька видів гранатометів і стрілецьку зброю поблизу Водяного.

«Під час двох обстрілів із боку окупантів бійці АТО відкривали вогонь у відповідь. Із півночі втрат серед наших військовослужбовців немає», - відзначили в штабі.

Раніше в Адміністрації Президента озвучили ступінь готовності закону про реінтеграцію Донбасу.

Відзначимо, що 25 вересня бойовики «ДНР» обстріляли вулиці Мар'їнки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: