Столичний виш заперечує факт видачі диплома віце-президенту ФФУ

Читать на русском
Журналісти зловили на брехні віце-президента Федерації футболу України Вадима Костюченка, який стверджує, що навчався в КПІ.
Вадим КостюченкоФото з відкритих джерел

НТУУ «Київський політехнічний інститут ім. Сікорського» не видавав у 1997 році диплом нинішньому віце-президенту Федерації футболу України Вадиму Костюченку.

Таку інформацію виш надав у відповідь на запит журналістів програми «ПроФутбол» на телеканалі «2+2», передає «Слово і Діло».

Адміністрація навчального закладу повідомила, що Костюченко не значився у списках студентів і в 1997 році, як стверджує він сам, університет йому диплом не видавав. В ефірі передачі журналісти продемонстрували скан-копію цього листа.

Очільника олімпійського Нацкомітету запідозрили в корупціїУ корупційній схемі також фігурують колишній президент Всеросійської федерації легкої атлетики і колишній скарбник IAAF Валентин Балахничев та члени МОК.

Інформація про те, що диплом першого віце-президента ФФУ фейковий, з'явилася раніше. Однак сам Костюченко всі звинувачення на свою адресу заперечує й говорить, що в 2014 році з цього приводу щодо нього вже проводилася прокурорська перевірка, за результатами якої провадження було припинене.

Нагадаємо, раніше в МОН назвали найбільш популярні серед абітурієнтів спеціальності, а міністр юстиції Павло Петренко виступив за повну заборону заочної форми навчання для майбутніх юристів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: