Поліцейський зі Львівської області придбав нову квартиру

Читать на русском
Начальник одного з відділів главку поліції у Львівській області через Фонд фінансування будівництва отримав квартиру.

Начальник сектора кадрового забезпечення Шевченківського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області Любомир Войціцький у 2016 році інвестував 839 тисяч гривень до Фонду фінансування будівництва «Фінансової компанії «Еко-Дім», яка передала йому в 2017 році права на квартиру в новобудові.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 12 вересня фінансова компанія «Еко-Дім» передала поліцейському права на квартиру загальною площею 75,3 кв. м вартістю 1 мільйон 300 тисяч 500 гривень. Як вказав у своїй декларації за 2016 рік Войціцький, він вніс 839 тисяч гривень до Фонду фінансування будівництва, який створила компанія «Еко-Дім».

В електронній декларації за 2016 рік працівник Нацполіції вказав, що мешкає в будинку свого тестя загальною площею 216,8 кв. м в н. п. Зимна Вода Львівської області, а також користується його земельною ділянкою. Крім того, Войціцький сам володіє ділянкою в Зимній Воді.

Серед транспортних засобів, якими володіє поліцейський, задекларовані такі: ЗАЗ 110307 2004 року випуску та вантажний автомобіль ГАЗ 5312 КО-5038. Також він користується автомобілем BMW 523І 2005 року випуску, яким володіє його тесть. Його дружина їздить на Mazda 6 2009 р. в.

За минулий рік Войціцький і дружина заробили 114 тис. 157 грн. Готівкою його дружина зберігає 45 тис. грн. Крім того, поліцейський позичив у тестя 45 тисяч доларів, які, скоріш за все, і вклав до Фонду фінансування будівництва «Еко-Дім».

Нагадаємо, член Комісії прокурорів придбав офіс за мільйон.

Раніше працівник Агентства розшуку корупційних активів отримав мільйон у подарунок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: