Заступник голови Нацполіції придбав нову квартиру

Читать на русском
Директор департаменту захисту економіки Нацполіції придбав нову столичну квартиру вартістю понад мільйон гривень.
Ігор Купранець

Заступник голови-директор департаменту захисту економіки Національної поліції Ігор Купранець придбав нову квартиру в Києві.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 19 вересня Купранець купив у ВАТ «Закритий недиверсифікований венчурний інвестиційний фонд «АВІСТО» за 1 мільйон 140 тисяч 912 гривень столичну квартиру площею 50,44 кв. м.

В електронній декларації за 2016 рік заступник голови Нацполіції вказав, що володіє машиномісцем, земельною ділянкою та квартирою площею 101,8 кв. м в Києві. Також він задекларував низку дорогих наручних годинників, ювелірні вироби дружини та чотири картини.

Крім того, Купранець користується автомобілями Lexus GX 460 2013 року випуску свого батька та Mercedes-Benz S500L 2007 року випуску громадянина України Леоніда Мирославовича Матейка. Минулого року заступник голови НП та його дружина отримали дохід на суму 5 млн 37 тис. 656 грн. Готівкою подружня пара зберігає 1,97 млн грн, 30 тис. дол. і 20 тис. євро.

Додамо, що дружина Купранца має корпоративні права в ТОВ «Енівей», яке потрапило до скандального розслідування журналістів. За інформацією преси, ТОВ «Енівей» займається виробництвом пелетів у Чорнобильській зоні в селищі міського типу Вільча нібито без дозволу.

Згодом Державне агентство України з управління зоною відчуження заявило, що в смт Вільча діяльність місцевих рад не припинена, а територія не передана до сфери ДАЗВ, управління цією територією здійснюється Поліською районною державною адміністрацією Київської області.

Нагадаємо, суддя райсуду Кропивницького придбав квартиру майже за мільйон.

Раніше батько подарував голові райсуду у Волинській області нерухомість.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: