Працівник Агентства розшуку корупційних активів отримав мільйон у подарунок

Читать на русском
Родичка подарувала співробітнику новоствореного Агентства з розшуку корупційних активів мільйон гривень.

Головний спеціаліст відділу договірної роботи юридичного управління центрального апарату Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів Вахтанг Бочорішвілі отримав від родички мільйон гривень у подарунок.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, Бочорішвілі отримав від громадянкиУкраїни Лариси Федорівни Бочорішвілі, ймовірно, своєї матері, один мільйон гривень у подарунок. Людина з такими ПІБ є співзасновником ТОВ «Славутич».

В електронній декларації за 2016 рік працівник АРМА вказав, що володіє двома київськими квартирами площею55,8 та 48,6 кв. м і земельною ділянкою в н. п. Літки Броварського району Київської області. Раніше Бочорішвілі продав одну зі своїх квартир. Він також задекларував свій автомобіль Volvo XC70 2009 року випуску.

Крім того, Бочорішвілі тримає готівкою по 5 тисяч євро і доларів, на банківських рахунках у нього ще 5 тисяч доларів, а також 45 345 гривень на корпоративному недержавному пенсійному фонді Національного банку України.

Нагадаємо, народний депутат Вадим Новинський придбав новий мінівен майже за три мільйони гривень.

Раніше батько подарував поліцейському зі Львівської області квартиру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: