Стало відомо, на який термін Австралія продовжила санкції проти РФ

Читать на русском
Уряд Австралії ухвалив рішення про продовження фінансових санкцій проти громадян і компаній, відповідальних за загрозу суверенітету та територіальній цілісності України.

Уряд Австралії ухвалив рішення про продовження фінансових санкцій проти громадян і компаній, відповідальних за загрозу суверенітету та територіальній цілісності України.

Про це повідомляє «Укрінформ», прередает «Слово і Діло».

Американський козир: чи варто Україні чекати на військову допомогу зі СШАКоли Україна зможе отримати військову допомогу США і що означає недавнє рішення Сенату виділити нашій країні 500 мільйонів доларів на оборону, розібрався журналіст Денис Попович.

«Австралія – ​​країна цінностей. Вона завжди займала принципову позицію щодо підтримки суверенітету та територіальної цілісності України. Рішення уряду Австралії про продовження санкцій проти РФ – це не результат тиску, а продовження системного підходу, розуміння того, що російська політика являє загрозу для цілого світу, в тому числі для Австралії», – прокоментував рішення австралійського уряду посол України в Австралії Микола Кулінич.

Згідно з урядовим рішенням, дія фінансових обмежень Австралії проти громадян і підприємств РФ, окупованого Криму та представників «Л/ДНР» продовжена на наступні 3 роки або до виконання Росією своїх зобов'язань у рамках Мінських домовленостей.

Системність і принциповість позиції Австралії простежується в тому, що список санкцій був не просто перезатверждений, а оновлений та відкоригований відповідно до списків санкцій інших країн.

Нагадаємо, Трамп оголосив про розширення санкцій проти КНДР.

Раніше повідомлялося, що прем'єр Болгарії виступив за зняття санкцій з РФ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: