У слідства є кілька версій вибуху на Грушевського – прокуратура

Читать на русском
Слідчі Головного управління Нацполіціі Києва під керівництвом прокуратури розслідують вибух на Грушевського в День Незалежності, є дві основні версії.
фото: УНІАН

У слідчих є кілька версій злочину, серед них – замах на життя військового через його професійну діяльність і хуліганство.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

«Наразі відпрацьовуються кілька версій скоєння злочину, серед яких – замах на життя військовослужбовця через професійну діяльність, а також скоєння злочину з хуліганських мотивів», – розповіли в прокуратурі.

Оперативники встановлюють свідків та очевидців події, а також досліджують записи з камер спостереження.

Крім того, в розслідуванні злочину беруть участь співробітники Служби безпеки України. За фактом злочину внесені відомості до Єдиного реєстру за ч. 2 ст. 15 п. 5, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (замах на умисне вбивство небезпечним для життя багатьох осіб способом), досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 24 серпня під час святкування Дня Незалежності в Києві на вулиці Грушевського біля будівлі Кабміну невідомі кинули вибуховий пристрій, постраждали дружина й теща Героя України Валерія Чибінеєва та його друг, офіцер 79-ї бригади. Сам Чибінеєв вважає, що його близькі постраждали випадково.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: