Суд знову продовжив арешт Єфремову

Читать на русском
Суд постановив продовжити Єфремову термін утримання під вартою до 6 серпня 2017 року включно. Наступне засідання у справі Єфремова призначено на 26 червня.

Старобільський районний суд в суботу, 10 червня, продовжив арешт колишньому голові фракції «Партії регіонів» у Верховній Раді Олександру Єфремову.

Про це повідомляє Луганське обласне телебачення ЛОТ, передає «Слово і Діло».

«Продовжити Олександру Єфремову термін утримання під вартою до 6 серпня 2017 року включно», - зазначив суддя.

Наступне засідання у справі Єфремова призначено на 26 червня.

ФБР знайшло мільйонні рахунки Єфремова за кордономФедеральне бюро розслідувань США передало ГПУ інформацію про те, що екс-глава «Партії регіонів» Олександр Єфремов вивів кілька мільйонів доларів на рахунки підконтрольних йому компаній, зареєстрованих за кордоном.

В ході судового засідання прокурори наполягали на тому, що необхідно продовжувати утримувати Єфремова під вартою, щоб він не зміг впливати на свідків і ховатися від суду.

Єфремов був затриманий у липні 2016 року в київському аеропорту «Бориспіль», звідки, за даними Генпрокуратури України, намагався вилетіти до Австрії. У грудні 2016 року Генпрокуратура завершила досудове розслідування кримінального провадження проти Єфремова «про посягання на територіальну цілісність».

Також Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації, пособництві в захопленні будівлі управління СБ України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону країни, сприяння в створенні і діяльності самопроголошеної Луганській народної республіки.

У січні повідомлялося, що Єфремова конвоювали з київського СІЗО до Луганської області.

Нагадаємо, захист Єфремова попросить ЄСПЛ дати оцінку заявам Луценка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: