Трамп заявив про можливість «повного знищення» КНДР

Читать на русском
Під час свого першого виступу на Генеральній асамблеї ООН президент США Дональд Трамп пригрозив Північній Кореї повним знищенням.

Під час свого першого виступу на Генеральній асамблеї ООН президент США Дональд Трамп пригрозив Північній Кореї повним знищенням.

Про це повідомляє Deutsche Welle, пише «Слово і Діло».

Зустріч Порошенка з Трампом: про що говоритимуть та що запропонує президент США УкраїніСьогодні, 18 вересня, президент України розпочав свій робочий візит до США для участі в 72-й сесії Генеральної асамблеї ООН. Що стане ключовою темою та чого чекають у США від президента, розповіли експерти.

«Поки Пхеньян не відмовиться від програми створення ядерної зброї, у США не залишається іншого вибору, крім «тотального знищення «КНДР», – заявив Трамп.

При цьому лідера країни Кім Чен Ина Трамп назвав «самогубцем із ракетою, що виконує місію знищення себе й свого режиму». За словами Трампа, прагнення КНДР отримати ядерну зброю та балістичні ракети «загрожує всьому світу жахливими людськими жертвами».

Президент США закликав членів ООН до співпраці з метою ізолювання північнокорейського режиму доти, доки той не змінить свою ворожу поведінку.

Нагадаємо, Трамп в ООН заявив про необхідність захищати суверенітет України.

Відзначимо також, що Сенат США підтримав заборону «Лабораторії Касперського».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: