Судова реформа: депутати розглянули тисячу правок

Читать на русском
Під час розгляду 19 вересня нардепи не підтримали жодну з поправок – під час голосування за були менш ніж сто парламентарів.

Народні депутати розглянули тисячу з 4383 правок до законопроекту про внесення змін до низки кодексів, що належать до пакета судової реформи.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Водночас під час розгляду 19 вересня нардепи не підтримали жодну з поправок – під час голосування «за» були менш ніж сто парламентарів. Більша частина місць депутатів у сесійній залі була порожня.

Народні депутати 7 вересня розпочали розгляд законопроекту №6232, яким передбачається внесення змін до Господарського, Цивільного процесуальних кодексів, Кодексу адміністративного судочинства та інших законодавчих актів. Протягом двох днів були розглянуті 662 поправки з 4383.

Тиждень з 11 до 15 вересня був непленарним, тож 19 вересня парламентарі продовжили розгляд законопроекту в другому читанні.

Згідно з регламентом Верховної Ради, розгляд одного законопроекту може тривати довше, ніж одне засідання, але не може перериватися розглядом інших питань.

Як повідомлялося, Верховна Рада 19 вересня розглядає судову реформу.

Раніше прем’єр-міністр Володимир Гройсман висловив сподівання, що у Верховній Раді протягом цього тижня будуть ухвалені важливі рішення, зокрема ті, які стосуються проведення пенсійної та завершення судової реформ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: