ОБСЄ зафіксувала у бойовиків заборонену техніку

Читать на русском
Спостерігачі СММ ОБСЄ зафіксували у бойовиків в Донецькій області бронетранспортери, вантажівки воєнного типу з зенітною установкою та протитанкові міни.

Спостерігачі СММ ОБСЄ зафіксували у бойовиків в Донецькій області бронетранспортери, вантажівки воєнного типу з зенітною установкою та протитанкові міни.

Про це повідомляється в звіті місії, розміщеному на сайті ОБСЄ, пише «Слово і Діло».

«У непідконтрольних уряду районах поблизу м Кальміуське міні-БПЛА СММ зафіксував 7 нерухомих бронетранспортерів (один БТР-60 і шість типу МТ-ЛБ) і більше 40 нерухомих вантажівок військового типу, з яких 1 був укомплектований зенітною установкою (ЗУ-23, 23 мм)», - наголошується в звіті.

За даними ОБСЄ, техніку зафіксували в зоні, де розміщення важкого озброєння і військової техніки заборонено згідно меморандуму про розведення озброєння.

Крім того на блокпості «ЛНР» в 3,5 км на південний схід від н.п. Щастя спостерігачі зафіксували 4 протитанкові міни в кузові вантажівки, поруч з яким стояли 15 озброєних осіб, а також кран та вантажівка військового типу, які рухалися на північ.

«Неподалік блокпоста «ДНР» поблизу н.п.Оленовка були помічені 5 неозброєних людей, які встановлювали загородження і колючий дріт протяжністю 30-40 м уздовж західного узбіччя автодороги Н20, а також знаки про мінну небезпеку з написом «Міни» російською мовою» , - повідомили в місії.

Раніше в ОБСЄ повідомили, скільки цивільних осіб загинуло на Донбасі.

Нагадаємо, ОБСЄ виявила 40 танків біля Донецька.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: