Парубій і Гройсман закликали нардепів об'єднатися

Читать на русском
Спікер Верховної Ради Андрій Парубій і прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликали депутатів припинити чвари і об'єднатися заради реформ.

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій і прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликали депутатів припинити чвари та об'єднатися заради реформ.

Про це йшлося в їхніх зверненнях з приводу відкриття сьомої сесії VIII скликання Ради 5 вересня, передає «Слово і Діло».

Так, Парубій, звертаючись до всіх, процитував голову Центральної Ради Української Народної Республіки Михайла Грушевського.

«Не чіпати те, що ділить і роз'єднує поодинокі частини української землі, а відстежувати те, що з'єднує їх разом. Об'єднуватися, концентруватися, а не ділитися чи розбігатися. Це має бути нашим гаслом. Це слова Михайла Грушевського», – сказав Парубій.

72 гривні на рік витрачає один українець на Верховну РадуЗа рік утримання Ради коштує працевлаштованому українцеві 72 гривні, і це – на 423 депутатів, 1692 помічників і 1055 працівників апарату. Інфографіка.

Прем'єр Володимир Гройсман також закликав об'єднати зусилля: «Я хотів би сьогодні скористатися можливістю й закликати всіх нас об'єднатися для ухвалення конкретних рішень. Може, ми сьогодні перебуваємо ближче всього до того, щоб ухвалити правильні рішення».

Крім того, Гройман висловив переконання, що «наші рішення, які дорівнюють 226, наблизять успіх, який відчує кожен українець».

Нагадаємо, раніше Гройсман назвав приорітети держбюджету-2018.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: