Двоє нардепів вийшли з групи «Воля народу»

Читать на русском
Парубій оголосив про вихід зі складу «Волі народу» Сергія Мельничука і зачитав заяву депутатської фракції про вихід з її складу депутата Олександра Онищенка.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій повідомив про вихід з групи «Воля народу» народних депутатів Олександра Онищенка та Сергія Мельничука.

Про це спікер повідомив на засіданні Ради, передає «Слово і Діло».

Головуючий оголосив про вихід з складу депутатської групи «Воля народу» народного депутата Сергія Мельничука та зачитав заяву депутатської фракції «Воля народу» про вихід з її складу народного депутата Олександра Онищенка.

«Хочу повідомити: перше, відповідно до ч. 3 ст. 60 Закону України «Про регламент ВРУ» повідомляю про вихід зі складу депутатської групи «Волі народу» народного депутата України Мельничука Сергія Петровича. І наступна до мене звернулася група «Воля народу» з тим, що вони просили виключити ще одну особу з їхнього складу. Я б вимагав, щоб він прибув безпосередньо, але оскільки група звернулася, то я зачитаю й цю заяву відповідно. Згідно з ч. 3 ст. 60 Закону України «Про регламент ВРУ» повідомляю про вихід зі складу депутатської групи «Волі народу» народного депутата України Онищенка Олександра Романовича», - повідомив Парубій.

Нагадаємо, 30 травня прокурори САП скерували до суду звинувальний акт у справі про «газову схему» на «Укргазвидобуванні», головним підозрюваним в якій є народний депутат-втікач Олександр Онищенко.

Раніше в Нацполіції повідомили, що Інтерпол відмовився шукати втікача депутата Онищенка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: