В Івано-Франківську автобус із паломниками витягали з кювету

Читать на русском
В Івано-Франківську 17 вересня рятувальники витягли з кювету пасажирський автобус Mercedes, який перевозив польських паломників.

В Івано-Франківську 17 вересня рятувальники витягли з кювету пасажирський автобус Mercedes, який перевозив польських паломників.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС в Івано-Франківській області, передає «Слово і Діло».

Три роки в кріслі губернатора Івано-Франківської області: як виконує обіцянки Олег Гончарук?Сьогодні, 9 вересня, виповнюється три роки, як Олег Гончарук очолив Івано-Франківську обласну держадміністрацію. Аналітики «Слова і Діла» підготували огляд найважливіших обіцянок губернатора за цей час.

«У місті Івано-Франківську на вулиці Ольки Дучимінської пасажирський автобус Mercedes з'їхав у кювет і нахилився на правий бік. На місце виклику одразу були направлені рятувальники Івано-Франківська. Як з'ясувалося, автобус перевозив паломників із Польщі кількістю 34 осіб. Ніхто з людей не постраждав», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що транспортний засіб на проїжджу частину довелося витягати за допомогою пневматичних подушок, гідравлічного інструменту та пожежного автомобіля.

Нагадаємо, в Анталії автобус із туристами потрапив у ДТП.

Раніше в «Укравтодорі» повідомили, скільки коштів піде на дороги в кожній області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: