У Чорноморську активісти намагалися перешкодити виведенню із суду фігурантів «справи 2 травня»

Читать на русском

Під будівлею суду в Чорноморську, який виправдав за браком доказів проросійських фігурантів справи 2 травня в Одесі, почалися сутички між проукраїнськими активістами і поліцією.
фото: Думская

Патріотично налаштовані активісти вступили в сутички з поліцією під будівлею суду в Чорноморську, намагаючись перешкодити вивезти звільнених з-під варти проросійських фігурантів «справи 2 травня», яких суд виправдав 18 вересня за браком доказів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на одеське видання «Думская».

Після оголошення судом виправдувального вироку фігурантам справи про зіткнення в Одесі 2 травня 2014 року незадоволені вироком проукраїнські активісти почали споруджувати барикади біля будівлі суду і вступили в сутички з поліцією, яка намагалася вивезти з будівлі виправданих через брак доказів нападників на майданівців на Грецькій площі.

Поліція кілька разів застосувала сльозогінний газ, маніфестанти відступали і знову вступали в сутички.

Пізніше поліції вдалося вивезти спочатку тільки двох фігурантів справи, після цього відвезли інших разом з дружинами і адвокатами.

Нагадаємо, 18 вересня суд звільнив п'ятьох проросійських учасників подій 2 травня в Одесі, двох з них незабаром знову затримали за підозрою в сепаратизмі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: