Дві фракції заявили, що не дадуть голосів на пенсійну та медичну реформи

Читать на русском
Оппозиційний блок і Батьківщина не голосуватимуть за проекти пенсійної та медичної реформ.

Фракції «Опозиційного блоку» та «Батьківщини» не голосуватимуть у Верховній Раді за проекти пенсійної та медичної реформ.

Про це заявили голови цих фракцій на засіданні Погоджувальної ради, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Ми проаналізували ці законопроекти, й наша фракція не підтримає ці варіанти, які внесені урядом, із багатьох причин», – сказав співголова фракції «Опозиційного блоку» Юрій Бойко.

Артур ГерасимовНародний депутат України
Герасимов запевнив, що фракція БПП буде повністю підтримувати урядову пенсійну реформуСказано 4 вересня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Своєю чергою, голова фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко зазначила, що фракція намагалася відділити в пенсійній реформі питання збільшення пенсії від інших положень проекту, які, на думку фракції, є недоцільними, але безрезультатно.

«Фракція не буде голосувати ані за пенсійну, ані за медичну реформи», – зазначила вона.

Зазначимо, у Верховній Раді о 14:00 розпочнеться презентація остаточного тексту законопроекту пенсійної реформи до другого читання за участю міністра соціальної політики Андрія Реви, голови профільного комітету Ради Людмили Денісової, а також усіх зацікавлених сторін.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман сподівається, що у Верховній Раді протягом цього тижня ухвалять пенсійну та судову реформи.

Парубій запропонує Раді працювати понаднормово для розгляду пенсійної реформи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: