Тігіпко має намір придбати «дочку» Сбербанку Росії

Читать на русском
Власник ТАСкомбанку і Universal Bank бізнесмен Сергій Тігіпко має намір купити VS Банк (Львів), який опосередковано належить Сбербанку Росії.
Сергій Тігіпко

Власник ТАСкомбанку і Universal Bank бізнесмен Сергій Тігіпко має намір купити VS Банк (Львів), який опосередковано належить Сбербанку Росії.

Про це «Українським новинам» повідомила прес-служба Антимонопольного комітету, передає «Слово і Діло».

Політичний сезон-2017: хто стане союзником Ахметова та що придумає ТимошенкоУ БПП анонсували перезавантаження уряду, а ЗМІ вже пишуть про об'єднання Авакова з Тимошенко. Чого чекати від політиків і ВР, розповів експерт.

23 серпня Тігіпко подав заяву до АМКУ про надання йому дозволу на опосередковане придбання частки в статутному капіталі VS Банку. Наразі його заява перебуває на розгляді.

У НБУ підтвердили, що 28 серпня від громадянина України були подані документи на опосередковану купівлю 99,9% акцій VS Банку.

«Зараз усі отримані документи для погодження набуття істотної участі в ВіЕс Банку (VS Банк) зареєстровані й перебувають на розгляді. За результатами розгляду громадськість буде проінформована додатково», – повідомили в НБУ.

Згідно із законодавством, Національний банк розглядає документи протягом 3 місяців із дня їх отримання.

Нагадаємо, за півроку українці забрали 1 мільярд гривень із російських банків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: