У штабі АТО назвали кількість поранених із початку доби

Читать на русском
З початку доби бойовики 7 разів обстріляли позиції українських військ на Донбасі, є поранені.

З початку доби російсько-окупаційні сили здійснили 7 обстрілів позицій сил АТО на Донбасі, двоє українських бійців отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Загалом від опівночі російські окупанти 7 разів порушили перемир’я. На більшу половину обстрілів сили АТО відповідали щільним вогнем, адже в ситуаціях, коли є пряма загроза життю, військовослужбовці мають право на застосування зброї», - розповіли в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України на 18 вересняСитуація на сході країни станом на 00:00 18 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На приморському напрямку бойовики двічі обстрілювали українські опорники на підступах до Водяного, а під Новомихайлівкою противник використовував при обстрілі великокаліберні кулемети.

На донецькому напрямку бойовики також використовували великокаліберні кулемети в районі Авдіївської промзони.

«Близько 12 години під час обстрілу нашого опорного пункту з гранатомету, великокаліберного кулемету і стрілецької зброї біля Верхньоторецького отримали кульові поранення двоє українських захисників», - підкреслили в штабі.

Нагадаємо, за 17 вересня противник 31 раз обстріляв позиції ВСУ на Донбасі: на луганському напрямку бойовики застосували 122-мм артилерію, один український боєць був поранений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: