Зведення штабу АТО 18 вересня: понад 30 обстрілів, є поранений

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 17 вересня.

17 вересня російсько-окупаційні війська 31 раз обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, в результаті чого один військовий отримав поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Наприкінці минулої доби ситуація в районі проведення АТО й надалі залишалася напруженою, проте повністю контрольованою українською армією. Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 31 раз порушили перемир'я. У відповідь сили АТО 14 разів відкривали вогонь. Унаслідок бойових дій один український військовий отримав поранення», – йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку в районі Авдіївської промзони бойовики з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали наші опорні пункти. З цієї ж зброї ворог двічі бив по українських захисниках на шахті «Бутівка».

На луганському напрямку вперше від початку перемир'я противник застосовував артилерію. Так, близько 21 години бойовики відкривали вогонь зі 122-мм артилерії на підступах до Новотошківського. А з мінометів калібру 82 мм били біля Кримського та Причепилівки.

На приморському напрямку найманці застосовували зенітну установку в районі Гнутового, а великокаліберні кулемети – двічі поблизу Водяного.

Нагадаємо, штаб АТО повідомив, що в неділю ситуація на луганському напрямку загострилася.

Раніше президент Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про витрати на оборону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: