Екс-генсек НАТО Расмуссен відвідав зону АТО

Читать на русском
Європа повинна продовжувати займати тверду і однозначну позицію в питанні підтримки України.

Європа повинна продовжувати займати тверду і однозначну позицію в питанні підтримки України.

Про це заявив колишній генсек НАТО і позаштатний радник президента України Андерс Фог Расмуссен під час відвідування розташування українських військ в зоні проведення АТО,

Про це повідомляє прес-центр штабу в Facebook, пише «Слово і Діло».

«У той час, коли на українській землі є близько 40 тисяч російських солдатів і сепаратистів, Європа повинна продовжувати займати тверду і однозначну позицію в питанні підтримки України», - заявив Расмуссен.

На чолі іноземної делегації екс-генсек НАТО відвідав пошкоджені обстрілами населені пункти Донбасу, зокрема місто Торецьк, де іноземні партнери ознайомилися з завданнями, станом і становищем українських військ, залучених до виконання завдань АТО.

Зазначається, що в групі іноземних гостей були колишні і діючі глави урядів європейських країн, міністри закордонних справ, парламентарії, політичні радники і консультанти.

«Представники штабу і СЦКК розповіли присутнім про стан справ в районі проведення АТО операції і про порушення російською стороною «мінських угод», -йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

Раніше Расмуссен назвав перші кроки на посаді радника Порошенка.

Нагадаємо, в липні Донбас відвідали спецпредставник Держдепу США Курт Волкер і американський посол в Україні Марі Йованович.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: