ГПУ має намір оголосити про підозру міністру інфраструктури – ЗМІ

Читать на русском
За словами джерела в Генеральній прокуратурі України, зараз відомство вивчає низку фактів, які можуть вказувати на порушення закону іншими чинними міністрами.

Генеральна прокуратура України вивчає низку фактів, які можуть вказувати на порушення закону чинними міністрами, але найбільш близькими до оголошення про підозру є голова Міністерства фінансів Олександр Данилюк і міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Про це повідомляє видання «Апостроф» з посиланням на джерело в ГПУ, передає «Слово і Діло».

Омелян повідомив, коли почнеться відновлення інфраструктури ДонбасуЗ 2018 року в Україні планують запустити потужну програму відновлення інфраструктури Донбасу: автодороги, залізниця і авіація.

Раніше на сайті Єдиного реєстру судових рішень України було оприлюднено визначення, згідно з яким Генпрокуратура розслідує кримінальну справу за підозрою Данилюка в ухиленні від сплати податків.

Суд також доручив податківцям провести перевірку діяльності голови Мінфіну. Сам Данилюк відкинув звинувачення правоохоронців і заявив, що всі податки платив справно. За словами співрозмовника видання, зараз ГПУ вивчає низку фактів, які можуть вказувати на порушення закону іншими чинними міністрами.

Пізніше Данилюк подав апеляцію на рішення суду про перевірку ДФС.

«Щодо кожного з них надійшла інформація про порушення законів, яка й перевіряється. Але найбільш близькими до вручення повідомлення про підозру є сьогодні два міністри. Першим із них став міністр фінансів Олександр Данилюк. А другим може виявитися міністр інфраструктури Володимир Омелян», – повідомило джерело.

Наразі щодо міністра інфраструктури Володимира Омеляна збирається інформація про можливі порушення з його боку. Дані розслідування поки не розголошуються.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: