Як працює Порошенко і його команда? Дайджест обіцянок президента та його адміністрації

Читать на русском

«Слово і Діло» в традиційному дайджесті продовжує стежити за обіцянками президента Петра Порошенка та його команди. За період з 29 липня до 7 вересня глава держави встиг дати чотири нових обіцянки й провалити свою передвиборчу обіцянку спорудити в Житомирі фонтан, кращий за вінницький: місто так і не дочекалось початку його будівництва.

Жодної виконаної обіцянки за період з 29 липня до 7 вересня наші аналітики за президентом і його адміністрацією не зафіксували, зате за цей час Порошенко встиг дати 4 нових.

Найважливіша обіцянка Порошенко за цей час прозвучала під час його щорічного звернення до Верховної Ради – президент запевнив, що ветуватиме всі ініціативи, які поставлять під загрозу безвізовий режим з Євросоюзом: зокрема, спроби скасувати антикорупційні закони.

Крім того, за цей термін наші аналітики зафіксували за ним ще дві важливих обіцянки: побудувати патронний завод замість втраченого в Луганську та виділити понад півмільярда гривень на підвищення кваліфікації вчителів у 2018 році.

Також 21 серпня він дав дрібнішу обіцянку – збудувати в Кропивницькому два гуртожитки для спецпризначенців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: