Посли ЄС ухвалили рішення щодо санкцій проти Росії

Читать на русском
Посли ЄС вирішили продовжити санкції, які включають заморожування активів та заборону на в'їзд для 149 посадовців із Росії та сепаратистів.

Посли країн Євросоюзу ухвалили рішення про продовження ще на шість місяців санкцій проти фізичних осіб та компаній через агресію Росії проти України.

Про це написав брюссельський кореспондент «Радіо Свобода» Рікард Йозвяк у Twitter, передає «Слово і Діло».

«Посли ЄС сьогодні вирішили продовжити санкції, які включають заморожування активів та заборону на в'їзд для 149 посадовців із Росії та сепаратистів, а також щодо 38 компаній», – написав він.

Росія приховала від ООН свої справжні витрати на арміюРосія повідомила в ООН, що за 2016 рік витратила 2,1 трлн рублів, що, за даними видання, на 83 відсотки нижче за витрати бюджету.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що до санкційного списку входять 153 фізичних осіб та 40 компаній. Також напередодні йшлося про те, що Євросоюз має намір включити до списку санкцій компанію «Кримські морські порти».

Раніше канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що для повернення до нормального діалогу з РФ необхідним є виконання Мінських домовленостей.

Також президент Франції Еммануель Макрон заявив, що Париж і Москва мають розбіжності щодо ситуації в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: