Меркель назвала умову повернення до нормального діалогу з РФ

Читать на русском
Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель заявляє, що для повернення до нормального діалогу з РФ необхідно виконання Мінських домовленостей.

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель заявляє, що для повернення до нормального діалогу з РФ необхідно виконання Мінських домовленостей.

Про це вона заявила в своєму суботньому відезверненні 2 вересня, передає «Укрінформ», пише «Слово і Діло».

«З точки зору європейської політики безпеки і оборони ми повинні докласти всіх зусиль для поліпшення переговорних контактів (з Росією). Це включає в себе, однак, також реалізацію Мінських угод. Якщо це вдасться, тоді у нас настане момент для того, щоб знову вести більш активні і інтенсивні переговори», - зазначила вона.

Війна на сході України: як США можуть змусити РФ піти з ДонбасуЗагострення відносин між США та РФ уже називають новим етапом холодної війни. Як вплине напруження між країнами на вирішення українського питання, розповіли експерти.

Меркель додала, що сформувати європейський мирний порядок можливо тільки разом з Росією.

За її словами, вона завжди виступала за те, щоб «не дивлячись на великі конфлікти, пов'язані з Україною і непорушністю територіальної цілісності», не відмовлятися від діалогу з Росією, зокрема, між НАТО і РФ, дотримуватися основоположного акту про співпрацю між ними.

1 вересня – не свято. У кого з відомих політиків іще немає дітейЦі відомі політики спростували стереотип про те, що успішний політик – це обов’язково зразковий сім’янин і батько чи мати.

Канцлер вважає важливим дотримуватися всіх договорів про роззброєння, які були укладені, особливо між США і Росією. Також у своєму подкасті Меркель заявила, що не вважає, що Німеччині необхідне ядерне озброєння.

Також нагадаємо, що Меркель не має наміру домовлятися з Туреччиною про митний союз.

Раніше Меркель розповіла, коли знімуть санкції з Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: