Якої погоди чекати українцям 6 вересня

Читать на русском
В Україні в найближчу добу 6 вересня буде прохолодне і вологе повітря, яке  переміщатиметься із заходу, охопить більшу частину території країни.

У найближчу добу більшу частину України охопить прохолодне і вологе повітря, яке переміщатиметься із заходу.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, передає «Слово і Діло».

Місцеві легенди України: захист від паводків на Закарпатті«Слово і Діло» продовжує досліджувати найбільш злободенні проблеми міст та регіонів України, що, попри обіцянки політиків, не вирішуються роками. На черзі Закарпаття та його найбільш руйнівне стихійне лихо – паводки.

У середу, 6 вересня, в південній і східній частинах країни і в Дніпропетровській області опадів не передбачається. Тільки в Донецькій і Луганській областях вдень короткочасний дощ, місцями гроза; температура вночі 11-16°, вдень 20-25°.

На решті території невеликі (в західних областях помірні) дощі, температура вночі 9-14°, вдень 13-18°, в Карпатах вночі та вдень 5-10° тепла.

У Києві, 6 вересня, очікується невеликий дощ, температура вночі 10-12°, вдень 13-15°.

У четвер, 7 вересня, в західних, північних регіонах і Вінницькій області очікуються невеликі дощі, на решті території без опадів. Температура вночі 8-13°, на узбережжі морів до 17°, вдень 17-22°, в південних областях 22-27°.

У Києві, 7 вересня, місцями невеликий дощ, температура вночі 10-12°, вдень 18-20°.

Раніше повідомлялося, що через негоду в Україні [знеструмлені майже 170 населених пунктів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: