У «Борисполі» нелегал намагався перетнути кордон у незвичний спосіб

Читать на русском
Зараз порушник затриманий на три доби з метою встановлення особи, після чого він буде притягнутий до відповідальності за порушення кордону.

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» прикордонники затримали нелегала, який намагався навпочіпки пролізти під стійками прикордонного контролю.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, пише «Слово і Діло».

Чоловік прибув на лінію паспортного контролю й, дочекавшись своєї черги для проходження контролю, вирішив обійти його. Присівши, він проліз між кабінами, де прикордонники здійснюють перевірку документів. Щойно його помітили, відразу ж затримали й передали оперативним співробітникам Держприкордонслужби для проведення фільтраційних заходів.

Документів, що засвідчують особу, в затриманого при собі не виявилося. За його словами, він киянин 1989 року народження. Свої дії спочатку обґрунтував тим, що хотів перевірити пильність прикордонників, а потім сказав, що планував полетіти до Нью-Йорка, рейсів у напрямку якого не було. З фінансів при собі в нього знайшли лише 45 копійок.

Зараз порушник затриманий на три доби з метою встановлення особи, після чого буде притягнутий до відповідальності за порушення кордону.

Нагадаємо, раніше в «Борисполі» затримали іноземця за підозрою в торгівлі людьми.

Відзначимо, В МАУ збираються стягувати плату за посадочні талони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: