Парубій назвав п'ять головних реформ для Ради

Читать на русском
Реформи освіти, медицини, завершення судової реформи, пенсійна та реформа парламенту – це питання, на яких сконцентруються депутати Верховної Ради протягом сьомої сесії VIII скликання.

Реформи освіти, медицини, завершення судової реформи, пенсійна та реформа парламенту – це питання, на яких сконцентруються депутати Верховної Ради протягом сьомої сесії VIII скликання.

Про це розповів спікер парламенту Андрій Парубій під час погоджувальної ради парламенту 4 вересня, повідомляє «Слово і Діло».

Підсумки роботи ВР: скандали, відкладені на потім реформи та загроза розпуску парламентуПолітичний експерт розповів про успіхи та провали парламенту, підбиваючи підсумки роботи Верховної Ради в першій половині 2017 року.

Голова ВР запропонував загальну логіку роботи парламенту восени. За його словами, «ця осінь має пройти під знаком реформ».

Андрій ПарубійНародний депутат України
Парубій пообіцяв винести на розгляд ВРУ законопроект про покарання за "кнопкодавство"Сказано 24 травня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Минулої весни ми напрацювали базу роботи для багатьох важливих і фундаментальних реформ, і в нас є шанс, і я впевнений, достатньо відповідальності, щоб кожну з тих реформ ми могли розглянути в залі. Серед головних я б назвав реформу освіти, реформу медицини, завершення судової реформи, пенсійну реформу й реформу парламенту ... Я переконаний, що кожна з цих реформ вимагає дуже детального, фундаментального й глибокого розгляду, кожна з них несе важливі зміни в свою сферу, і за кожною з реформ стоять долі людей», – сказав Парубій.

Він висловив переконання, що кожну із запропонованих реформ парламент має розглянути за повною процедурою.

Раніше повідомлялося, що Парубій не впорався з обіцянкою виставити на голосування законопроект про покарання за неперсональное голосування.

Нагадаємо, 12 липня 2017 року Парубій пообіцяв, що зупинятиме виступи депутатів не за темою, а також за вживання лайки та образ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: