У Мінську домовилися про «шкільне перемир'я»

Читать на русском
Тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на сході України домовилася про припинення вогню на Донбасі з 25 серпня.

Тристороння контактна група по мирному врегулюванню ситуації на сході України в Мінську домовилася про припинення вогню на Донбасі з 25 серпня.

Про це заявив у середу представник РФ на переговорах контактної групи в Мінську Борис Гризлов, пише ТАСС, передає «Слово і Діло».

«Обстріляне перемир'я»: динаміка обстрілів сил АТО з 21 липня по 20 серпняЗа останні 30 днів в результаті обстрілу з боку російсько-окупаційних сил загинули 11 українських бійців і ще 96 отримали поранення. Всього за цей період противник 745 раз обстріляв позиції сил АТО на Донбасі.

«Головний результат: контактній групі вдалося узгодити режим припинення вогню в зв'язку з початком нового навчального року з 25 серпня. Ми сподіваємося, що «шкільного перемир'я» дотримуватимуться відповідально і безстроково», - сказав він за підсумками зустрічі.

Нагадаємо, 22 серпня президенти України і Франції Петро Порошенко і Еммануель Макрон, канцлер Німеччини Ангела Меркель і глава країни-агресора Володимира Путін провели телефонні переговори, в ході яких обговорили ситуацію в Донбасі, режим припинення вогню і імплементацію Мінських угод.

Раніше повідомлялося, що Порошенко попросив ООН ввести миротворців на Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: