ДТП в Хмельницькій області: 4 загиблих, 2 тяжко поранених

Читать на русском
У Хмельницькій області в результаті автомобільної аварії загинули чотири людини, ще двоє - тяжко травмовані.

У Хмельницькій області в результаті автомобільної аварії загинули чотири людини, ще двоє - тяжко травмовані.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу місцевої поліції.

Згідно з повідомленням, ДТП сталася 2 вересня вранці поблизу села Коськів Шепетівського району, на автодорозі сполученням «Кременець-Біла Церква».

Чим завершилися розслідування найвідоміших VIP ДТПУ зв’язку з резонансним ДТП за участю Шуфрича-молодшого «Слово і Діло» вирішило пригадати, чим завершилися найвідоміші резонансні VIP ДТП.

«У результаті виїзду одного з автомобілів на зустрічну смугу сталося лобове зіткнення транспортних засобів «ВАЗ 21014» та «Рено Кенго». Від удару в «Рено» загорілося газобалонне обладнання, тому на місце події довелося викликати рятувальників, які загасили пожежу», - наголошується в повідомленні.

При цьому підкреслюється, що в аварії загинули 34-річний водій і 24-річний пасажир «ВАЗа», а також водій «Рено», особа якого поки що не встановлена. Троє пасажирів іномарки у важкому стані були доставлені в районну лікарню, де один з них під час надання медичної допомоги від отриманих травм помер, не приходячи до тями.

Зараз співробітники поліції намагаються встановити особи загиблих і постраждалих, які їхали в «Рено Кенго».

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального Кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. На місці ДТП продовжує працювати слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, 1 вересня жахливе ДТП сталося в Харківській області.

Раніше в Слов'янську військовий вантажівка зіткнулася з маршруткою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: