НАБУ і САП спростували інформацію щодо розслідування стосовно Манафорта

Читать на русском
У НАБУ повідомили, що екс-глава штабу Дональда Трампа Пол Манафорт не є підслідною їм особою.

Інформація про те, що Генпрокуратура України відкрила кримінальне провадження про втручання НАБУ в американські вибори 2016 року, не відповідає дійсності.

Про це у коментарі журналісту «Слова і Діла» заявили у прес-службі НАБУ.

ФБР провело обыск в доме МанафортаАгенти ФБР провели обшук в будинку колишнього глави кампанії президента Трампа Пола Манафорта, вилучивши документи та інші матеріали.

«НАБУ та САП неодноразово заявляли, що жодного розслідування стосовно Пола Манафорта не велося. Ми наголошуємо на тому, що він – не є підслідною нам особою. Усі коментарі стосовно наявності імені Пола Манафорта у списках так званої «чорної бухгалтерії» Партії регіонів надавалися виключно у відповідь на запити ЗМІ і з метою запобігання маніпуляціям» – зазначили у відомстві.

Вчора у ЗМІ з'явилась інформація, що Генпрокуратура відкрила кримінальне провадження щодо розголошення детективами НАБУ даних досудового слідства у справі «коморної книги Партії регіонів», що спричинило втручання України в вибори президента США у 2016 році.

Як відомо, 29 червня Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура заявляли, що не мають повноважень вести розслідування щодо екс-радника президента-втікача Віктора Януковича Пола Манафорта.

Нагадаємо, що політтехнолог розповів «Слову і Ділу», чому правоохоронні органи зняли всі підозри з Пола Манафорта у справі «чорної бухгалтерії» ПР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: