У Києві відкрили меморіальну дошку бійцям Нацгвардії

Читать на русском
У Києві 31 серпня відкрили меморіальну дошку в пам'ять про загиблих два роки тому під стінами Верховної Ради бійців Нацгвардії.

У Києві 31 серпня відкрили меморіальну дошку в пам'ять про загиблих два роки тому під стінами Верховної Ради бійців Нацгвардії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Нацгвардії.

Злочинець, який кинув гранату в нацгвардійців, затриманий – АваковЗатримано близько 30 осіб, що влаштували безлади і криваву бійню біля Верховної Ради, в тому числі й зловмисник, який кинув бойову гранату в співробітників міліції.

Командувач Нацгвардії Юрій Аллеров під час церемонії заявив, що кожен народний депутат має вшанувати пам'ять правоохоронців, які загинули біля ВР.

«Я думаю, що буде правильно, якщо всі народні обранці будуть віддавати шану правоохоронцям, і проходячи повз цю дошку, пам'ятати, що на цьому місці загинули молоді хлопці заради того, щоб нардепи могли спокійно працювати», – сказав він.

Нагадаємо, 31 серпня 2015 року після ухвалення в першому читанні змін до Конституції в частині децентралізації біля стін ВР почалися масові заворушення. Тоді агресивно налаштовані учасники мітингу почали штурмувати парламент, жбурляти бруківку та димові шашки. Також була кинута бойова граната.

Раніше в Києві пошкодили меморіальну дошку Герою Небесної Сотні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: