Уряд дозволив провести конкурс на створення меморіалу Героям Небесної Сотні

Читать на русском
Кабмін схвалив проведення відкритого міжнародного конкурсу на створення кращого меморіалу Героям Небесної сотні.
У Києві створять меморіал Небесній Сотні

Кабінет міністрів України схвалив проведення відкритого міжнародного конкурсу на створення кращого ескізного проекту будівництва Національного меморіального комплексу Героїв Небесної сотні - Музею Революції гідності.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні уряду в четвер, 18 квітня, передає «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв установити Меморіал пам'яті жертв на Майдані НезалежностіСказано 29 березня 2014 р.Статус обіцянки: Архів

Уряд доручив Міністерству культури забезпечити організацію та проведення даного конкурсу із залученням установи, яка має досвід організації відповідних конкурсів, за рахунок коштів, передбачених в державному бюджеті та інших джерел.

Раніше в Голосіївському районі Києва вандали осквернили пам'ятник Героям Небесної Сотні.

Нагадаємо, що 16 лютого 2017 року народний депутат Сергій Мельничук пообіцяв вкладати власні кошти в будівництво меморіального комплексу Героям Небесної Сотні. подивимося, чи стримає політик свою обіцянку.

А 15 лютого 2017 року голова Харківської ОДА Юлія Світлична запевнила, що обласна влада зробить все для того, щоб найближчим часом у Харкові з'явився пам'ятник Героям Небесної Сотні. Подивимося, чи зможе чиновник втілити в життя свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: