Гройсман перевірив ремонт доріг на Миколаївщині і залишився задоволений

Читать на русском
Гройсман заявив, що до кінця нинішнього року на Миколаївщині планується ввести в експлуатацію 70 км відремонтованих доріг

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман вважає, що цього року підвищилася якість ремонту доріг і збільшилася конкуренція на ринку автодорожніх робіт.

Про це він розповів під час інспектування ремонту дільниці дороги Т-15-08 Калинівка – Снігурівка – Березнегувате на Миколаївщині, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«У цьому році став якіснішим сам ремонт доріг, більше з’явилося спеціалізованих організацій, з’являється конкуренція на ринку будівельних автодорожніх робіт», - зазначив Гройсман.

За словами глави уряду, така конкуренція призведе до зменшення вартості та подальшого покращення якості ремонту автошляхів.

Також Гройсман заявив, що до кінця нинішнього року на Миколаївщині планується ввести в експлуатацію 70 км відремонтованих доріг, тоді як у 2016 році відремонтували лише 10 км доріг.

«В Україні достатньо велика кількість доріг, які потрібно зробити. Я думаю, що багато років поспіль в Миколаївській області теж не було здано жодного кілометру доріг, у минулому році було здано 10 км доріг, у цьому році вже буде здано 70 км доріг, якими будуть абсолютно безпечно пересуватися українці та гості нашої країни», - пообіцяв глава уряду.

Гройсман також зазначив, що з державного бюджету минулого року Миколаївщині на дороги було виділено 600 млн гривень, а цього року - 1,2 млрд гривень.

Разом з тим він поінформував, що ще цього року буде розпочато ремонт дороги Миколаїв-Кропивницький, проектування щодо якої вже ведеться, і її вартість становитиме близько 1,6 млрд гривень.

Також прем’єр зауважив, що необхідно зробити й дорогу з Миколаївщини на Дніпропетровщину та інші дороги.

Раніше Гройсман закликав місцеві громади долучитися до ремонту доріг.

Також він розповів про нову стратегію модернізації українських доріг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: