Обшуки в Миколаєві: Луценко розповів подробиці спецоперації

Читать на русском
Керівник Генпрокуратури Юрій Луценко повідомив про п'ятьох затриманих у результаті операції в Миколаєві та області.

У результаті спільної операції Генеральної прокуратури зі Службою безпеки України в Миколаєві затримані 5 осіб, у тому числі лідер злочинної організації Михайо Тітов, відомий у кримінальному середовищі як «Мультик».

Про це на своїй сторінці в Facebook написав генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляє «Слово і Діло».

«У результаті спільної операції ГПУ з «К» СБУ в Миколаєві затримані 5 осіб, в тому числі лідер злочинної організації Тітов, відомий у кримінальному середовищі як «Мультик». Ці особи підозрюються у створенні злочинної організації, яка впродовж 2008-2017 років займалася погрозами вбивством, позбавленням волі людей, рекетом, рейдерством, автоугонами, привласненням майна та державних коштів», – заявив Луценко.

За його словами, злочинне угруповання встановило контроль за діяльністю політичних партій та вплив на ухвалення рішень посадовцями органів державної влади й місцевого самоврядування в Миколаївській області.

У коментарях під публікацією Луценко зазначив, що контроль був встановлений не лише над партією «Опозиційний блок», а й іншими. Про які політичні сили йшлося, генпрокурор не уточнив.

Нагадаємо, в прокуратурі прокоментували обшуки в Миколаєві.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: