В «Укравтодорі» прокоментували зарплатню Новака

Читать на русском
У прес-службі Укравтодору роз’яснили, чому в декларації його голови з’явилися космічні цифри.
Славомір НовакФото з відкритих джерел

893,8 тис. грн, зазначені в декларації в. о. голови «Укравтодору» Славоміра Новака, – це його зарплатня за півроку, а не лише за липень.

Про це, коментуючи новину «Слова і Діла», в якій портал опублікував дані, зазначені в профілі Новака в Єдиному електронному реєстрі декларацій, повідомили в прес-службі компанії.

НАЗК повідомило про конфлікт інтересів в «Укравтодорі»НАЗК винесло припис Новаку про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

«Це зарплатня Новака за півріччя, ми подали в звітний період», – заявив представник прес-служби.

Як відомо, згідно з ч. 2 ст. 52 закону «Про запобігання корупції», повідомлення про суттєві зміни майнового стану подаються в 10-денний термін після отримання посадовцем доходу або придбання майна на суму, яка перевищує 50 мінімальних заробітних плат, встановлених на 1 січня поточного року. Зміни до декларації Новака були подані 29 серпня.

Раніше, 11 серпня, керівник підприємства на своїй сторінці в Facebook писав, що його посадовий оклад складає 13 тис. грн, а разом з усіма надбавками після відрахування податків – в середньому 100 тис. грн на місяць.

Нагадаємо, в Україні планується запуск першої конфесійної автодороги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: