«Укравтодор» буде контролювати якість робіт за новою схемою

Читать на русском
Укравтодор планує два рази в рік проводити заходи щодо контролю якості виконання дорожніх робіт та виявленню недоліків.

«Укравтодор» планує два рази на рік проводити заходи щодо контролю якості виконання дорожніх робіт та виявлення недоліків.

Про це в ході засідання Кабінету міністрів в п'ятницю 18 серпня заявив керівник «Укравтодору» Славомир Новак, пише «Слово і Діло».

Ремонт доріг в Україні: як витрачаються гроші з бюджету і чому дивуються білорусиЕксперт розповів, як проводиться ремонт автодоріг в Україні та яке фінансування необхідне для ремонту дорожнього покриття.

За його словами, агентство розробило нову концепцію контролю якості, забезпечило фінансування і провело такий контроль за 2016 рік, виявивши недоліки. «Наш підхід - щорічно на початку березня і в кінці червня здійснюватимемо контроль виконання робіт за минулий рік, а також виявляти, яким підрядникам слід ліквідувати ці недоліки», - пояснив Новак.

Він також додав, що агентство розробило проект закону про внесення змін у сфері контролю якості виконання ремонтно-будівельних робіт. «Цей проект ми вже готові передати до Кабміну з метою узгодження», - зазначив Новак.

За його словами, цей документ надасть «Укравтодору» повноваження на здійснення контролю якості виконання робіт, в тому числі шляхом залучення спеціалізованих установ; зупинку роботи в критичній ситуації, а також формування переліку недобросовісних підрядних організацій.

Раніше «Укравтодор» назвав вартість першої в країні платної дороги.

Нагадаємо також. міністр інфраструктури Володимир Омелян прокоментував 900% надбавки до зарплати керівника «Укравтодору».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: