У київській поліції озвучили статистику самогубств – документ

Читать на русском

За шість місяців 2017 року Києві наклали на себе руки 216 осіб. За віковим зрізу домінує категорія працездатного, репродуктивного населення.

За шість місяців 2017 року Києві наклали на себе руки 216 осіб.

Про це йдеться у відповіді ГУ НП в Києві на запит депутата Київради Олександра Пабата про кількість суїцидів у столиці за останні роки, передає «Слово і Діло».

Згідно зі статистичними даними, які надали в поліції, в 2013 році в Києві звели рахунки з життям 329 чоловік, в 2014-му – 383.

Пік загострення припав на 2015 рік. Тоді вкоротили собі віку 432 мешканця столиці.

У 2016 році статистика практично повернулася на колишній рівень (377 самогубств), а в першій половині 2017-го, на хвилі викриття суїцидальних груп, таких як «Синій кит», зафіксовано 216 прецедентів.

У МОЗ розповіли, скільки українців потребують психіатричної допомогиБлизько 2 млн жителів або 4 відсотки від усього населення України потребують психіатричної та наркологічної допомоги.

За віковим зрізом домінує категорія (60%) працездатного, репродуктивного населення, що згідно з офіційною класифікацією ВООЗ належить до категорій «молодий» і «середній» вік – від 18 до 59 років. 30% суїцидів вчинили пенсіонери, ще 10% – неповнолітні.

Раніше міністр МВС Арсен Аваков озвучив статистику самогубств серед ветеранів АТО.

Нагадаємо, народні депутати придумали спосіб боротьби з «групами смерті» в мережі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: