У Британії близько 150 осіб отруїлися газом

Читать на русском
У Великобританії в графстві Східний Сассекс близько 150 людей потрапили до лікарні через отруєння невідомим газом на одному з пляжів.

У Великобританії в графстві Східний Сассекс близько 150 людей потрапили до лікарні через отруєння невідомим газом на одному з пляжів.

Відпочивальники на пляжі Бірлінг Геп почали скаржитися на затруднене дихання, подразнення очей і нудоту після появи «хмари». Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ВВС Україна.

За словами очевидців, хмара прийшла з боку моря, в повітрі в цей час відчувався запах хлору. Рятувальники евакуювали людей. Поліція графства почала розслідування.

У пожежно-рятувальній службі Східного Сассекса відзначили, що отруєння хлором є малоймовірним, оскільки його наслідки були б набагато серйознішими.

У понеділок, 28 серпня, поліція Східного Сассекса заявила, що газова хмара розсіялася. Пляжі в цій місцевості відновили роботу в звичайному режимі. Влада стверджує, що, скоріш за все, це був окремий інцидент, який навряд чи повториться. Водночас причину появи газової хмари поки не встановили.

Раніше в Ірані через витік хлору отруїлися понад 360 осіб.

Нагадаємо, в Бердянську від інфекційно-токсичного шоку померла дівчинка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: