В аеропорту Гамбурга знайшли причину отруєння пасажирів

Читать на русском
Рятувальники в аеропорту Гамбурга знайшли в вентиляції газовий балон, з якого розпорошували перцевий газ.

В аеропорту Гамбурга рятувальники знайшли причину масового отруєння пасажирів - в вентиляції зони реєстрації був газовий балон, з якого розпорошувався перцевий газ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Гордон».

За медичною допомогою звернулися 68 осіб. Вони скаржилися на подразнення дихальних шляхів і кашель. Дев'ять з них були госпіталізовані.

Представник пожежної служби повідомив, що в зоні реєстрації пасажирів був знайдений балон, з якого, ймовірно, був розпорошений перцевий газ. Пізніше він був поширений через кондиціонери. Версію теракту рятувальники виключили.

Через інцидент було затримано 13 рейсів. Два з них перенаправили в Бремен, а решта 11 літаків були в очікуванні польотів або перебували в повітрі.

Сьогодні в міжнародному аеропорту Гамбурга через отруєння людей була проведена евакуація, а польоти призупинили. Консульська служба Міністерства закордонних справ України повідомляла, що українців серед постраждалих немає.

Нагадаємо, декількома днями раніше співробітники берлінських аеропортів «Тегель» та «Шенефельд» влаштували страйк з вимогою поліпшення умов праці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: