Штаб назвав найбільш неспокійний напрямок минулої доби на Донбасі

Читать на русском
Чергова домовленість про перемир'я не витримала і тижневого терміну. Донбас знову під обстрілами, а бойовики відкривають вогонь майже в усіх напрямках.

Незважаючи на домовленість про припинення вогню з півночі 25 серпня, на Донбасі продовжують стріляти. За минулу добу бойовики здійснили 35 обстрілів позицій українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«Минулої доби в районі проведення АТО незаконні збройні формування продовжили обстріли позицій сил АТО. У більшості випадків ворог застосовував тільки стрілецьку зброю, а всі збройні провокації були довготривалі. В цілому за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 35 разів застосовували зброю. Втрат серед наших військових немає», - йдеться в повідомленні.

Найбільше число обстрілів зафіксовано ввечері і вночі на Приморському напрямку.

«Тут бойовики 6 разів обстрілювали з великокаліберних кулеметів українські позиції на підступах до Водяного, також були вогневі провокації в районах Широкино і Павлопіль», - кажуть у штабі.

На Донецькому напрямку в кінці доби бойовики двічі стріляли з гранатометів по Авдіївській промзоні, а в районі Станиці Луганській бойовики протягом кількох хвилин вели вогонь зі стрілецької зброї.

Як відомо, 23 серпня учасники тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі домовилися про припинення вогню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: