Штаб назвав найбільш неспокійний напрямок минулої доби на Донбасі

Читать на русском
Чергова домовленість про перемир'я не витримала і тижневого терміну. Донбас знову під обстрілами, а бойовики відкривають вогонь майже в усіх напрямках.

Незважаючи на домовленість про припинення вогню з півночі 25 серпня, на Донбасі продовжують стріляти. За минулу добу бойовики здійснили 35 обстрілів позицій українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«Минулої доби в районі проведення АТО незаконні збройні формування продовжили обстріли позицій сил АТО. У більшості випадків ворог застосовував тільки стрілецьку зброю, а всі збройні провокації були довготривалі. В цілому за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 35 разів застосовували зброю. Втрат серед наших військових немає», - йдеться в повідомленні.

Найбільше число обстрілів зафіксовано ввечері і вночі на Приморському напрямку.

«Тут бойовики 6 разів обстрілювали з великокаліберних кулеметів українські позиції на підступах до Водяного, також були вогневі провокації в районах Широкино і Павлопіль», - кажуть у штабі.

На Донецькому напрямку в кінці доби бойовики двічі стріляли з гранатометів по Авдіївській промзоні, а в районі Станиці Луганській бойовики протягом кількох хвилин вели вогонь зі стрілецької зброї.

Як відомо, 23 серпня учасники тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі домовилися про припинення вогню.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: