Екс-мер Умані влаштувала смертельне ДТП (доповнено)

Читать на русском
В Умані Черкаської області у вівторок, 11 липня, екс-мер міста на шаленій швидкості врізалася в декілька автомобілів та насмерть переїхала літню жінку на узбіччі дороги.

В Умані Черкаської області у вівторок, 11 липня, екс-мер міста на шаленій швидкості врізалася в декілька автомобілів та насмерть переїхала літню жінку на узбіччі дороги.

Про це повідомляє місцеве видання Antenna, пише «Слово і Діло».

74-річна жінка за кермом Suzuki виїхала на смугу зустрічного руху, де врізалася у легковик. Потім намагалася втекти, однак на узбіччі дороги скоїла наїзд на літню жінку та протаранила ще кілька автівок, які були припарковані на узбіччі.

«Після першого зіткнення до остаточної зупинки машина-вбивця проїхала не менше ста метрів, скоївши низку небезпечних тяжких ДТП. А її водій на очах десятків людей, почала зчищати залишки людського тіла зі своєї розбитої автівки», - зазначає видання.

У результаті ДТП жінка-перехожа загинула, пасажири одного з протаранених автомобілів отримали тяжкі травми та переломи.

За словами очевидців, винуватицею смертельної ДТП є Валентина Артюх, яка раніше була мером Умані та проректором Черкаського національного університету. Жінка відмовилася давати будь-які свідчення та поскаржилася на погане самопочуття, її госпіталізували.

Нагадаємо, раніше Святошинський районний суд в Києві оголосив обвинувальний вирок депутату Макарівської райради Київської області за фактом скоєння ДТП зі смертельними наслідками, яке сталося 29 липня минулого року на Кільцевій дорозі.

Як повідомлялося, водієм джипу, які вчинили смертельне ДТП біля церкви Святого Андрія у Львові, виявився колишній співробітник Державтоінспекції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: