Депутата-винуватця ДТП засудили до 6 років в'язниці

Читать на русском
У Києві в ніч на 29 липня 2016 року відбулася ДТП за участю депутата Матвія Євсеєнко. Подружня пара, яка перебувала в «Волзі», отримала важкі травми.

У понеділок, 3 липня, Святошинський районний суд в Києві оголосив обвинувальний вирок депутату Макарівської райради Київської області за фактом скоєння ДТП зі смертельними наслідками, яке сталося 29 липня минулого року на Кільцевій дорозі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва, передає «Слово і Діло».

Без «сліпих» перевірок і «засідок» у кущах: чим дорожня поліція відрізняється від ДАІЕксперт розповів про реформування ДАІ та про те, як працюватиме нова служба дорожньої поліції.

В судовому засіданні було встановлено, що депутат, перебуваючи в нетверезому стані за кермом автомобіля Toyota Land Cruiser, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем «Волга». В результаті події дві людини, що знаходилися в «Волзі», отримали важкі травми. Один з потерпілих від отриманих травм помер. Експертиза виявила в крові депутата 1,85 проміле алкоголю.   «З огляду на обґрунтовану позицію прокурора, суд визнав обвинуваченого винним за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) та засудив до 6 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортом терміном на 3 роки», - йдеться в повідомленні.   В даний час обвинувачений знаходиться в СІЗО до вступу вироку в законну силу.

Нагадаємо, що в Києві в ніч на 29 липня 2016 року відбулася ДТП за участю депутата Матвія Євсеєнко. Водій джипу Євсеєнко переховувався від поліції і протаранив «Волгу». Подружня пара, яка перебувала в «Волзі», отримала важкі травми.

Нагадаємо, в центрі Києва зарізали учасника АТО і главу союзу мігрантів через гру на синтезаторі.

А водієм джипу, які вчинили смертельне ДТП біля церкви Святого Андрія у Львові, виявився колишній співробітник Державтоінспекції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: