Ви всі брешете: адвокат Януковича повідомив адресу проживання екс-президента

Читать на русском
Адвокат колишнього президента України Віктора Януковича Віталій Сердюк стверджує, що той проживає в Ростові-на-Дону.
Скріншот Google Maps

Адвокат Віктора Януковича Віталій Сердюк спростував інформацію, озвучену раніше Йосипом Кобзоном, щодо того, що екс-президент України проживає в Московській області.

Про це він заявив у ефірі «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Адреса не відповідає дійсності. Адреса, що повністю збігається з його місцем проживання, – Ростов-на-Дону, вул. Єременка, 81, тому вся інформація, яка поширювалася останнім часом, не відповідає дійсності. І адреса підтверджена, туди їздили багато разів журналісти, надані всі документи. Тому і адреса, яка була поширений Йосипом Кобзоном, є фейком», – сказав правозахисник, відповідаючи на запитання журналістів про те, чи правда, що Янукович насправді живе за адресою вул. Лісова, 25, село Баківка, Одінцовського району Московської області.

Сергеєв підтвердив у суді наявність підпису Януковича під заявою до ПутінаЗа словами Сергеєва, під зверненням до Путіна про введення військ до України стояв підпис екс-президента Віктора Януковича.

Згідно з картами Google, екс-президент України, якщо вірити його адвокату, оселився на задвірках Ростовського юридичного інституту МВС РФ.

Нагадаємо, 21 серпня новим адвокатом Януковича у справі про державну зраду Регіональний центр із надання безоплатної вторинної правової допомоги в Києві визначив Максима Гераська.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: