У Київській області горіла електричка з пасажирами

Читать на русском
Поблизу станції Кожанка, що в Київській області, в суботу спалахнув електропоїзд, на щастя, ніхто не постраждав.
Ілюстраційне фотоФото з відкритих джерел

У Київській області в суботу вранці сталася надзвичайна подія на залізниці: поблизу станції Кожанка у Фастівському районі спалахнув електропоїзд, що прямував за маршрутом Жмеринка-Київ.

На момент загоряння в електричці були люди, проте, на щастя, ніхто не постраждав, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Укрзалізниці».

«Загоряння було ліквідовано силами пожежного поїзда та пожежників. Після ліквідації пожежі пасажирів за допомогою допоміжного локомотиву було доправлено на станцію Фастів та пересаджено до іншого електропоїзда», – інформують залізничники.

Улюбленець преси й лобіст лоукостерів: як працює міністр інфраструктури Володимир Омелян«Слово і Діло» продовжує серію публікацій, присвячених відповідальності міністрів українського уряду. Сьогодні в рамках місяця уряду розглядаємо, як виконує свої обіцянки міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Разом з тим, в УЗ повідомляють, що внаслідок інциденту стався збій у розкладі руху інших потягів. Зокрема, відомо про затримку поїзда №70 Львів-Маріуполь на 1 годину 49 хвилин , №66 Кишинів-Москва – на 1 годину 16 хвилин, №764 Одеса-Дарниця – на 1 годину 17 хвилин, №23 Москва-Одеса – на 1 годину 1 хвилину, № 47 Москва-Кишинів – на 13 хвилин.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» до Дня Незалежності призначила додаткові потяги.

Раніше «Слово і Діло» розповідало про те, як українська залізниця розвивається в останні роки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: